Doe jij wat je wilt??

De vakantie zit er nu dan toch echt op voor. Hopelijk heeft iedereen kunnen en mogen genieten op zijn of haar manier, waar dat ook was en met wie je dat ook hebt gedaan. Nu je weer naar je werk gaat kun je je soms afvragen “is dit wat echt wat ik wil of bij mij past?” 

Ook kan het zo zijn dat je in de vakantieperiode bent gaan nadenken over wat je echt wilt en merkt dat je daar bij vast loopt. Je telkens in dezelfde valkuilen stapt en zo niet verder komt. 

Mijn jarenlange ervaring als docent en de inzichten die ik vanuit de numerologie haal, kunnen je wellicht op weg helpen naar de volgende stap in je leven. 

Graag nodig ik jou uit voor een vrijblijvende kennismaking om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Wat kun je nog meer met numerologie?

Numerologie is heel breed in te zetten. Zo heb ik bij een vrijgezellenfeest een workshop gegeven waarbij in ongeveer 1,5 à 2 uur de getallen van de geboortedata gingen ‘leven’ voor de deelnemers en er veel herkenning bij elkaar werd gezien en besproken.

Ook een workshop met familie, vrienden en vriendinnen, collega’s is superleuk om eens te doen. Je staat verstelt van de kracht van de getallen.

Naast de live consulten is het ook mogelijk een online consult aan te vragen als de afstand een ‘probleem’ is.