Numerologie

Leer je mooiste leven te leven

Met numerologie kun je ontdekken wat je talenten en je valkuilen zijn en welke lessen jij mag leren in jouw leven. Door middel van je geboortedatum en je geboortenamen is het mogelijk om veel dingen uit jouw eigen leven en het contact met andere mensen te herkennen en te ervaren. Je kijkt vanuit een andere hoek naar jouw eigen leven en naar het leven van anderen. Je wordt je meer bewust van wie je bent en van wat je te brengen hebt.

Voor jong en oud

Numerologie is geschikt voor iedereen die wil investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor jonge mensen geldt dat ze het niet altijd makkelijk hebben. Ze krijgen onwijs veel prikkels te verwerken door social media en de wereld om hen heen. Ze weten soms niet meer wat ze willen, hoe ze zich kunnen ontwikkelen of wat ze later willen gaan doen.

Maar ook volwassenen lopen tegen deze problemen aan en worstelen met vragen als: ‘Is wat ik doe nog wel geschikt voor mij? Waarom loop ik telkens tegen dezelfde problemen aan?  Waarom trek ik zo vaak mensen aan die mij zoveel energie kosten?’

Numerologie als handvat voor een goed gesprek

Met numerologie krijg je (meer) inzicht in hoe het bij jou werkt en wat je nodig hebt om te kunnen groeien. Dat doe ik door de getallen te lezen (lees vooral verder voor meer informatie) maar vooral ook door met je in gesprek te gaan en echt naar je te luisteren. Zo help ik je te ontdekken welke les het leven jou wil leren én hoe je de les (in plaats van weg te duiken) aan kunt gaan.

Hoe werkt het?

Je geboortedatum is de basis van je ontdekkingsreis. Hier haal ik de meeste informatie uit door een optelsom te maken van de gegevens die ik haal uit je geboortedag, -maand en -jaar. Verder haal ik informatie uit je volledige geboortenamen. Samen vormt dit de basis voor ons gesprek.

Wil je ook leren je mooiste leven te leven? Neem dan contact met mij op.