Workshop numerologie

Wil je een keer met een groep iets anders doen? Kies voor een workshop numerologie!

In een ontspannen sfeer neem ik jullie mee in de wondere wereld van je geboortedatum. Je gaat ontdekken wat numerologie is, wat het voor jou kan betekenen en je gaat met je eigen geboortedatum aan de slag.

Je kijkt naar de betekenis van je geboortedag en geboortemaand. Je ontdekt wat de rode draad in je leven is en gaat herkennen wat het kalenderjaar waarin we leven jou kan brengen.

We starten de workshop met een korte kennismaking onder het genot van een goede kop koffie of thee. Na een korte uitleg gaan jullie aan de slag en bespreken met elkaar de verschillende betekenissen die de getallen je aanreiken.

Aan het eind van de workshop, die ongeveer 2 uur zal duren, krijgt iedereen een korte uitwerking van zijn of haar geboortedatum mee in de vorm van een boekje. Hierin kun je alles nog eens rustig nalezen. Ook krijgen alle deelnemers een korting op een volledig consult in mijn praktijk.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via mijn mobiele nummer 06-38500853 of via info@robertkoenders.nl. Ik ontmoet jullie graag.

Enkele praktische zaken:

Workshop kan op locatie of in mijn praktijkruimte bij Collab Health.

Kosten zijn €50,00 per deelnemer.

Iedere deelnemer krijgt een eigen naslagwerk mee naar huis. 

Mocht je na deze workshop een persoonlijk consult willen dan krijg je 20% korting!!