Over mij

Het coachen staat in mijn getallen

Ik ben Robert Koenders, 49 jaar jong en vol energie. Dat is niet altijd zo geweest. Als roodharige was het niet altijd makkelijk op de basisschool. Ik weet wat het is om gepest te worden. Na de basisschool ben ik naar de havo gegaan en heb hier een mooie tijd gehad. Ik mocht zijn wie ik was. Hierna ben ik de lerarenopleiding gaan doen voor het vak biologie want ik wilde graag met jongeren werken en vind de natuur in al zijn facetten enorm mooi en boeiend. Sinds 1996 ben ik werkzaam als docent, mentor en later ook als coördinator en decaan.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om in de natuur te zijn, te wandelen of gewoon lekker in de tuin bezig te zijn. Daarnaast is muziek mijn passie, Ik vind het heerlijk om muziek te luisteren, maar speel zelf ook trompet en heb tien jaar mogen dirigeren bij verschillende jeugdorkesten en een prachtig harmonieorkest uit Bemmel.

Het is mijn talent om jongeren en volwassenen te coachen en hun talenten te laten ontdekken en te groeien als persoon. Dat deed ik al als docent, maar nu ook met numerologie. Zo help ik je te ontdekken wat je talenten en je valkuilen zijn en welke lessen jij mag leren in jouw leven.